Indeks Przepisów

Vegan

Wegański sernik z awokado- sesja dla magazynu Moje Gotowanie
Salsa z Mango i sesja dla magazynu Moje Gotowanie
Melonowa granita z mango i wodą różaną
Buraczane lody
Wegański lukier do pierniczków
Sałatka z pieczonym avokado
Litewski ser jabłkowy
Lokal Vegan Bistro
Gazpacho po portugalsku
Gofry- chrupiące i wegańskie
Wegańska Pavlova
Sałatka z kwiatów jarmużu
Guacamole z kiszonymi ogórkami
Galaretka cytrusowa
Zupa z pieczonych marchewek
Chutney ze śliwek
Sałatka "To jest pyszne!"
Syrop pachnący bzem
Czapati (roti)- indyjskie podpłomyki
Faworki bez jajek -najlepsze!
Prosta zupa z fasoli mung
Bezy bez jajek. Niemożliwe?
Wegetariańskie Mielone

Ciasta bez jajek

Bułeczki orzechowe- sesja dla magazynu Moje Gotowanie
Wegański sernik z awokado- sesja dla magazynu Moje Gotowanie
Domowe Pralinki "Karmelove Love" i świąteczna sesja dla Weranda Country
Różowo-miętowa sesja dla Werandy
Wegański lukier do pierniczków
Tort bez jajek- truskawkowo-poziomkowy
Gofry- chrupiące i wegańskie
Wegańska Pavlova
Ciasteczka walentynkowe
Jesienne ciasteczka Leny
Rolada różano-malinowa
Tarta Rabarbarowa
Tort bez jajek-mocno czekoladowy
Faworki bez jajek -najlepsze!
Kruche ciasteczka- zimowe gwiazdki
Sernik jogurtowy
Marchewkowe ciasto
Sernik bez jajek- najlepszy!
Tort z kwiatami z ananasa
Sernik na zimno z borówkami
Tarta Morelowa
Jagodzianki
Bezy bez jajek. Niemożliwe?

Inne słodycze

Domowe Pralinki "Karmelove Love" i świąteczna sesja dla Weranda Country
Melonowa granita z mango i wodą różaną
Deser jaglano-różany z truskawkami
Różowo-miętowa sesja dla Werandy
Buraczane lody
Domowy jogurt daktylowy
Litewski ser jabłkowy
Tort bez jajek- truskawkowo-poziomkowy
Mus czekoladowy z jeżynami
Deser jogurtowy z truskawkami
Nadziewane cytryny
Galaretka cytrusowa
Syrop pachnący bzem
Mishti Doi- słodki jogurt
Lody jogurtowo-agrestowe
Akacja w tempurze
Włoskie orzechy w karmelu

Domowa Piekarnia

Jesienne pierożki
Czapati (roti)- indyjskie podpłomyki

Wyczarowane z mleka

Domowy jogurt daktylowy
Tort bez jajek- truskawkowo-poziomkowy
Deser jogurtowy z truskawkami
Twarożek z rzodkiewką
Jak zrobić jogurt
Labneh- ser z jogurtu
Jak zrobić panir
Sałatka "Addio Pomidory"
Mishti Doi- słodki jogurt
Jak zrobić Twaróg

Dania główne

Kofta buraczana
Panir Butter Masala
Bigos wegetariański- najlepszy!
Kofta w sosie pomidorowo-paprykowym
Jesienne pierożki
Pizza Śliwkowa
Sałatka "To jest pyszne!"
Nadziewane kwiaty dyni
Pierogi z jagodami
Kitri, Kichari
chaczapuri- gruzińska pizza
Leniwe pierogi
Zapiekanki z podgrzybkami
Pierogi z bobem i szałwią
Biała pizza z kurkami
Wegetariańskie Mielone

Zupy

Gazpacho po portugalsku
Zupa z pora- czyli pora na zmiany
Zupa z pieczonych marchewek
Chłodnik z Avokado
Barszcz, który zwiedził świat
Prosta zupa z fasoli mung
Mocno majerankowa zupa fasolowa
Zupa miętowo-groszkowa

Zielono mi!

Wegański sernik z awokado- sesja dla magazynu Moje Gotowanie
Salsa z Mango i sesja dla magazynu Moje Gotowanie
Mąka z ciecierzycy- sesja dla Moje Gotowanie
Sosy do sałatek- sesja dla Magazynu Moje Gotowanie
Groszkowa sesja dla Weranda Country

Napoje

Melonowa granita z mango i wodą różaną
Syrop pachnący bzem

Podstawy

Masło oliwkowe i oliwkowa sesja dla Magazynu Moje Gotowanie
Chutney ze śliwek
Jak zrobić jogurt
Jak zrobić panir
Mus jabłkowy
Jak zrobić Twaróg

Dzieci to lubią

Buraczane lody
Domowy jogurt daktylowy
Wegański lukier do pierniczków
Litewski ser jabłkowy
Tort bez jajek- truskawkowo-poziomkowy
Deser jogurtowy z truskawkami
Twarożek z rzodkiewką
Gofry- chrupiące i wegańskie
Jesienne ciasteczka Leny
Pierogi z jagodami
Czapati (roti)- indyjskie podpłomyki
Faworki bez jajek -najlepsze!
Kruche ciasteczka- zimowe gwiazdki
chaczapuri- gruzińska pizza
Leniwe pierogi
Mus jabłkowy
Mishti Doi- słodki jogurt
Biała pizza z kurkami
Lody jogurtowo-agrestowe
Jagodzianki
Akacja w tempurze
Wegetariańskie Mielone

Fotografia (nie tylko) kulinarna

Wielkanocna sesja dla Weranda Country
Książka "Moje cztery pory roku"- rozstrzygnięcie konkursu
Moje Cztery Pory Roku- Iga Sarzyńska- książka- konkurs
Fotograficzne SPA- Sycylia 2017
Bułeczki orzechowe- sesja dla magazynu Moje Gotowanie
Żegnaj 2016 roku- byłeś wspaniały!
Salsa z Mango i sesja dla magazynu Moje Gotowanie
Mąka z ciecierzycy- sesja dla Moje Gotowanie
Kolorowe Ziemniaki -sesja dla Moje Gotowanie
Jesienne Dekoracje- sesja dla Weranda Country
Kurs fotografii kulinarnej w Akademii Nikona
W pomidorowym raju (?) - sesja dla Weranda Country
Jeżynowa sesja dla Magazynu Moje Gotowanie
Sosy do sałatek- sesja dla Magazynu Moje Gotowanie
Wakacyjne Kursy Fotografii Kulinarnej.
Ziołowa sesja dla Weranda Country
Różowo-miętowa sesja dla Werandy
Groszkowa sesja dla Weranda Country
Wiosna w kolorze blue.
Fotograficzne SPA na Sycylii
Cytrusowa sesja dla Weranda Country
Żegnaj 2015 roku- byłeś wspaniały!
Deser "Makowa Panienka"
Dyniowa uczta z czterech stron świata- sesja dla Voyage
Żegnaj lato na rok oraz parę słów o tym jak fotografować tej jesieni.
Lokal Vegan Bistro
Sesja dla Weranda Country
Wakacje w Chorwacji
Food Photography Workshop for English Speaking Students
Otwarte zapisy na kursy wakacyjne
Wielka cytrusowa sycylijska rodzina
Warsztaty w Dublinie
Idzie zima!
Pokonkursowe opowieści
Jesienne pierożki
Spóznione urodziny bloga
Sesja dla marki DUKA
Fotografia kulinarna- lekcja stylizacji
Życie jest Piękne!
Sernik na zimno z borówkami
Witam-Poznajmy się!
Akacja w tempurze

Do poczytania

Żegnaj 2016 roku- byłeś wspaniały!
Jesienne Dekoracje- sesja dla Weranda Country
Fotograficzne SPA na Sycylii
Żegnaj 2015 roku- byłeś wspaniały!
Wszystkiego Wspaniałego!
Dyniowa uczta z czterech stron świata- sesja dla Voyage
Żegnaj lato na rok oraz parę słów o tym jak fotografować tej jesieni.
Lokal Vegan Bistro
Wakacje w Chorwacji
Cała Polska pachnie bzem!
Wiosna! Ach! To ty!
Wielka cytrusowa sycylijska rodzina
Idzie zima!
Jesienne ciasteczka Leny
Świat się zatrzymał
Dajcie czasowi czas.
Konkurs urodzinowy- warsztaty fotografii kulinarnej do wygrania!
Spóznione urodziny bloga
Pierogi z jagodami
Tort bez jajek-mocno czekoladowy
Sesja dla marki DUKA
Kitri, Kichari
Faworki bez jajek -najlepsze!
Sprawy organizacyjne
Kruche ciasteczka- zimowe gwiazdki
chaczapuri- gruzińska pizza
Marchewkowe ciasto
Sernik bez jajek- najlepszy!
Barszcz, który zwiedził świat
Prosta zupa z fasoli mung
Jesień idzie- nie ma na to rady...
Leniwe pierogi
Mus jabłkowy
Życie jest Piękne!
Mishti Doi- słodki jogurt
Mocno majerankowa zupa fasolowa
Jak zrobić Twaróg
Biała pizza z kurkami
Jagodzianki
Witam-Poznajmy się!
Wegetariańskie Mielone
Włoskie orzechy w karmelu